За Bibby Scientific:
 
Bibby Scientific  е създаден от Barloworld Scientific след придобиването му от Nova Capital. Bibby Scientific е един от най-големите производители на лабораторни продукти в цял свят. Bibby Scientific Ltd осигурява световноизвестни марки, с добра репутация за своето високо качество на продукция. Тези известни марки вече са събрани на едно място за да предоставят едно отлично ниво на качество, услуги и поддръжка. Bibby Scientific доставя висококачествено оборудване и лабораторни продукти. Тяхната линия от настолно научно оборудване е една от най-широките и включва четири фирми.
 
За да видите страницата за нашите партньори, кликнете върху логото на фирмата:
Stuart 
Stuart® предлага широк спектър от тясно специализирано лабораторно оборудване. Това включва центрофуги за кръвни проби, колоноброячи, нагревателни плочи, хибридизационни пещи, клатачки, шейкъри, бъркалки и водопречиствателни системи.
 
 
Techne® 
Techne® е световен лидер в производството на апаратура за температурен контрол, включваща водни бани, Dri-block нагреватели и продукти за молекулярна биология, като например хибридизационни пещи или термоциклери. Целият обхват на дейността е свързан с разработката на технологии за контрол на температурата.
 
 
Jenway
Линията лабораторни инструменти на Jenway®  включва UV/Vis спектрофотометри, пламъчни фотометри, преносими и лабораторни pH, Redox, хлорид, йон-метри и кондуктометри.
 
 
Electrothermal
Electrothermal предлага широка гама от охлаждащи и бъркателни мантии в различни форми и капацитети, контролни и екстракцонни продукти, бъркалки, апарати за точка на топене и STEM реактивни блокове и станции. Като лидери в този сектор, Electrothermal имат 70 годишен опит в производството и доставянето на специфично лабораторно оборудване, което е насочено към технологиите за охлаждане, нагряване и бъркане.
 
Линкове и литература:
 
Сайт:
 
 
Каталози:
Tyxo.bg counter
1999 / 2014 © Гея '99 Лабораторни и индустриални продукти. Всички права са запазени.