За Bibby Scientific, вече част от Cole-Parmer:
 
Bibby Scientific  е създаден от Barloworld Scientific след придобиването му от Nova Capital. През 2016 Bibby Scientific е купена от Cole-Parmer и от началото на 2017г сменя името си на Cole-Parmer Ltd. Компанията е, и остава, един от най-големите производители на лабораторно оборудване и продукти в света. Cole-Parmer продължава да осигурява световноизвестни марки, с добра репутация и високо качество на продукцията. Тези известни марки са събрани заедно, за да се предоставят отлични нива на качество, услуги и поддръжка. Тяхната линия от настолно научно и лабораторно оборудване е една от най-разнообразните и включва следните марки:
 
За да видите страницата за нашите партньори, кликнете върху логото на фирмата:
Stuart 
Stuart® предлага широк спектър от тясно специализирано лабораторно оборудване. Това включва центрофуги за кръвни проби, колоноброячи, нагревателни плочи, хибридизационни пещи, клатачки, шейкъри, бъркалки и водопречиствателни системи.
 
 
Techne® 
Techne® е световен лидер в производството на апаратура за температурен контрол, включваща водни бани, Dri-block нагреватели и продукти за молекулярна биология, като например хибридизационни пещи или термоциклери. Целият обхват на дейността е свързан с разработката на технологии за контрол на температурата.
 
 
Jenway
Линията лабораторни инструменти на Jenway®  включва UV/Vis спектрофотометри, пламъчни фотометри, преносими и лабораторни pH, Redox, хлорид, йон-метри и кондуктометри.
 
 
Electrothermal
Electrothermal предлага широка гама от охлаждащи и бъркателни мантии в различни форми и капацитети, контролни и екстракцонни продукти, бъркалки, апарати за точка на топене и STEM реактивни блокове и станции. Като лидери в този сектор, Electrothermal имат 70 годишен опит в производството и доставянето на специфично лабораторно оборудване, което е насочено към технологиите за охлаждане, нагряване и бъркане.
 
 
Линкове и литература:
 
Сайт:
 
 
 
Tyxo.bg counter
1999 / 2014 © Гея '99 Лабораторни и индустриални продукти. Всички права са запазени.